Z pošty: Šarkeziovci zo Záhorskej Vsi

hlavu horeAhojte  HH,

nedá mi nereagovať na Váš článok tykajúci sa Columbusa a rodiny Šarkeziovcov v Záhorskej Vsi.

O tejto rodine by sa dali rozprávať dlhé príbehy, čo táto rodina robila v Záhorskej Vsi a v Bratislave. Ide o rodinu, ktorej už bolo dva krát “vysvetlene”, že sú problémová rodina. Prvý krát im zhorel dom a nepoučili sa. Následne nato im obec kúpila dom mimo Záhorskú Ves. A vtedy prišiel Colombus (inak Columbus) a objavil to, že oni majú bývať v Záhorskej Vsi. Je to paradox, ale my všetci normálne žijúci ľudia budeme bývať tam, kde sa nám podarí získať pekné a lacné bývanie. No cigáň dostane dom a neger ešte k tomu povie, že to nie je dobré a vznikne z toho to, že prišli za dva dni spať. 

Po zhorenom dome (dom je inak pekne slovo na tu kôlňu čo tam stála) nezostalo už nič. Tak im ten špinavec Columbus nechal doviesť unimobunku. Najprv ju chceli postaviť k miestnym cigáňom. Tí na pocudovanie, ich tam nechceli. Je to čudné, ale ani vlastná krv ich nechcela. Tak tu búdu dali na pôvodné miesto ich bývalého domčeka, ktorý im “nešťastnou” náhodou zhorel raz na prvý sviatok vianočný.

Tak ako splavni ciganski občania, začali terorizovať miestnych obyvateľov. Len bohužiaľ obec je malá, tak sa ich rodinné aktivity presunuli aj do väčšej dediny a to do Bratislavy. Tu žobrali a kradli a nato zneužívali aj svoje cigánske deti.

V Záhorskej Vsi aj v Bratislave im bolo ešte raz “vysvetlene” že sú nežiaduci. No oni sa s toho nepoučili.

Tak a nakoniec im zobrali deti a to len nastane problém. Zobrali deti, zoberú aj prídavky. Tak to je len v krátkosti opis jednej cigánskej rodiny na Slovensku o ktorú sa stará ten Columbus.

Tak to je časť dôležitej práce Columbusa na území SR. Ľuďom treba dať vedieť aká je jeho dôležitá práca pri zastupovaní tzv. menšiny.

 

Juraj

10 komentárov

  1. Zorganizujeme trestnu vypravu a vyriesime vsetko sami! 😀

  2. unnamed: no bojim sa, ze kazdou trestnou vypravou by si len pritahoval novych a novych “dobrakov” ktory by zhodne s panom Columbusom tvrdili aky su to utlacany chudaci. Skor by sa mali konecne spamatat prislusne organy a nieco s nimi spravit …. aj ked ono je smutne to, ze ci su vonku alebo budu v base budeme sa o nich celi zivot vlastne starat my vsetci, co sa tyka “pana” Columbusa … je dost smutne, ze miesto toho aby sa vratil domov a tam pomahal ubohym ludom, ktory to potrebuju urcite viac ako tyto ostal tu u nas, v “teplucku” a bude riesit nieco o com nema ani potuchy.

  3. Myslím že by pro vás neměl být problém dát najevo p. Kolumbusovi, že škodí, jeho konání je v neprospěch slušného a tvůrčího přístupu k životu a že TOTO a TAKTO naozaj nie. Pokud je to důležité tak se zamyslete. Nebydlí někdo z vás v jeho okolí? A rozhodně nemám na mysli žádnou formu násilí- nebudeme z něho dělat mučedníka. Pokud je to ovšem pouze neškodný šašek bez vlivu a kompetencí tak potom nič.

  4. specifikuj to slovo “vysvetlene” – lebo sa mi tam nejak nepacia tie uvodzovky a nemam rad ked niekto pise polopravdy – hlavne ak to je smradlavy NEONACISTA

  5. ten doto pisal nech mi zi kokot

  6. jedno ma stve ze oni placu a lutuju ich a ty co sa staraju a chodia do roboty na fotku nedaju a lokalita potom zahorska ves sa podla toho hodnoty takych co nechcu zo sebou nic robyt ja nelutujem kazdy ma v nasom state az prilis moznosty len mi musime chcet

  7. Taky problemovi jak tu pisete su aj bili gadovia su este horsi prepadli tych problemovych ciganu podpalily im to posledne co mali kto ste vy aby ste to riesily vy trupky!!!!!

  8. Ja som tam slúžil ako PS-ák v rokoch 1970-71,problémy vtedy s rómami neboli,dokonca jeden róm z našej roty sa tam oženil,volal sa Dunko

  9. Keď neviete všetko ako to bolo tak láskavo držte papulu ty cigáni ako ich nazývate neboli až taky ako tu píšete a o tom dome sa račej uistite tiez ako to bolo a nepíšte ze im ten domček zhorel náhodou. Náhodou nič nebolo skratka ich dali podpáliť a bolo im jedno ci tam zhoria aleb nie boli tam malé deti, a to dokáže urobiť len hovädo.

  10. Anonym na 1 júna, 2022 o 20:44:
    Ak viete o udalosti, ktorá sa stala rodine Šarközyových v Záhorskej Vsi, napíšte e-mail na adresu:
    pomoc.len.tak@gmail.com
    Dávame dokopy akékoľvek pravdivé informácie o udalosti.

Pridaj komentár