Pozvánky

 

antikap

 hlavu hore turnaj

hlavu hore

stolny-futbal

hh-na-vychode3

 

14 komentárov

  1. mno uplne stim suhlasim:D

  2. mno uplne stim suhlasim:D,,,

  3. S čím? 😀

  4. hej, niekto tu zmazal moju otazku – tak to zopakujem este raz:
    mozem prist na vase stretko aj ked som antifasista aj so svojim romskym kamaratom? a zoberiete nas medzi seba?

  5. ano mozes a zarohom si to stebou rozdam.
    letime na ciganov mi ich zboznujeme

  6. sorry, ja sice mam homosexualnych kamosov, ale inac som heterac, tak snad sa neurazis ak ta odmietnem, ale pozvem ta aspon na drink za to aky si mily

  7. fuu, to vyzera na rande…

  8. nazikill… ja si myslim ze by si tam ty ani ten tvoj kamos urcite nemal chybat, ved ta akcia bude prave koli ludom ako si ty… dufam ze dojdes ja tam budem na vas cakat, aj dnu vas odprevadim.

  9. OOOO ake akcie homsexualne!! Vy prijebane tupe hlavy fasisticke kto vam taketo picoviny najebal do hlavy ze rahowa atd. Ved vidim v trencine jak chytaju nackovia na picu od nas! Za chvilu to tam bude ciste!!!od nackov

  10. Zdar vsetkym bojovnikom a bojovnickam.
    Velmi rad by som vas – narodnych socialistov (-stky) pozval na celoslovensku sportovu sutaz narodnych socialistov pod nazvom NARODNA HRDOST.
    sutaz bude na utajenom mieste buduci mesiac – presny datum zasleme osobne zaujemcom.
    Tato sutaz bude mat len jednu disciplinu ale o to zaujimavejsiu – bude sa sutazit o najlepsi arijsky prd – ano kto z vas bude mat najlepsi prd vyhra hlavnu cenu – Adolfove hovno.
    ocakavame hojnu ucast, preto sme zabebspecili dostatocne velke priestory.

    zaujemcovia piste na tento mail:

    arijec@yahoo.com

    na zdar

  11. Mnoho mojich nacistických kamarátov si pri pivečku rado zaspomína, ako sa často ožratý a nadopovaný steroidmi, večer prechádzame po našom bielom meste a na ten hnusnej čiernej oblohe svieti krásny biely mesiac, hned chytíme slinu zbiť nejakého malého bezdomovca, najlepšie takého čo je opity, aby to bolo ľahšie alebo nejakú židovskú či cigánsku tehotnú ženu. Pretože my si ľahké ciele nevyberáme. Vždy potom máme dobrý pocit z toho akú skvelú službu sme preukázali našej bielej rase. Spoločne sa tak vrháme do nebezpečenstiev, áno spoločne, asi tak desiati svorne napadneme jedného chudáka. No a potom všetkom si spoločne zájdeme na pivečko, popijeme, porozprávame a ani neviem ako .. a už mi môj nacistický spolubojovník žmolí cikulu. Človek sa nenazdá a zrazu si už všetci moji nacistický bratia spolu a svorne žmolíme naše biele cikuly, palcujeme naše esesácke ritky a olizujeme naše chlpaté arijské gulky. Ak niekto zdiela naše národno-sociálno-homosexuálne postoje, ihned sa pridaj k nám, zlatko. Spolu sa bude zdielať a zdielať a zdielať …… S pozdravom White power – homosexual power.

  12. to je zavist? na skurvenych steroidoch je polka ludi vo fitku a na alokohole drviva vacsina slovakov,
    a akcny muzi po tomto kokteile su nielen NS,skus s tym misko nieco spravit a nie tu na zlom hrobe vyplakavat :-),a predstavovat si nejake perverzie s vyholenymi chlapcami do takych detailov to bude asi chyba niekde inde 😀
    s pozdravom antifa(skoro vsetci sme si predsa rovni a my nerobime!!!rozdiely)

  13. Ahojte.
    Som velmi sklamani z vyvoja nasej spolocnosti,nasho naroda zdrteneho sebectvom,cinizmom prameniacom v kapitalizme,kde plati ze sa vzajomne vykoristujeme.Vyznam rodiny je potlacany.Darebaci dostavaju a mnozia sa.Biely makaju.Ja sam tuzim mat rodinu a nemam na to cas.Cigani sa veselo kotia s blondynami.Na zapade sa ticho siri islamizacia.moralka mladeze spociva v kurveni sa a drogach.
    Stratil som zaujem zit v takomto narode.Da sa to este zastavit???

  14. PONUKA ÚVEROV

    Viac báť. Nakoniec podvody net.Votre služby financovania, ktoré ponúkate pôžičky až do výšky 1 milióna EUR s úrokmi v rozmedzí od 2,5% až 3% ročne.
    Podnikatelia, osoby, osoby, ktoré hľadajú krátkej doby úveru alebo široký.
    Neváhajte, dostať svoje pôžičky do 72 hodín s živou potvrdenie banky v priebehu rokov je náš najlepší finančným partnerom.
    Naša záruka je Váš dôvod k bytiu.

Pridaj komentár