Dr. Stan Monteith – California Guidestones

The Georgia GuidestonesNa jednom z najvyšších vrchov v Elbert County, štát Georgia, stojí obrovský granitový monument. Vyryté v ôsmich rôznych jazykoch na štyroch obrovských kameňoch, podopierajúcich spoločný vrcholec, sa nachádza 10 vedúcich myšlienok, resp. prikázaní. Tento monument sa označuje ako The Georgia Guidestones, prípadne ako American Stonehenge. Aj keď väčšine ľudí relatívne neznáme, ide o dôležité spojenie s okultnou hierarchiou, dominujúcou svetu, v ktorom žijeme.

Pôvod tohto záhadného monumentu je zahalený tajomstvom, pretože nik nepozná pravú totožnosť človeka, či ľudí, ktorí o jeho stavbe rozhodli. Čo sa vie naisto, je to, že v júni 1979, dobre oblečený, výrečný cudzinec navštívil kanceláriu Elberton Granite Finishing Company a oznámil, že chce vybudovať pomník na zanechanie odkazu pre ľudstvo. Predstavil sa ako R. C. Christian, no zanedlho bolo zjavné, že nešlo o jeho skutočné meno. Uviedol, že reprezentuje skupinu ľudí, ktorá chce ponúknuť ľudstvu smerovanie, no do dnešného dňa, takmer dve desaťročia po tejto udalosti, nikto nevie, kým R. C. Christian skutočne bol, ani mená tých, ktorých reprezentoval. Evidentných je niekoľko vecí. Posolstvá vyryté v Georgia Guidestones sa zapodievajú štyrmi hlavnými oblasťami:

(1) Vláda a založenie svetovej vlády

(2) Kontrola populácie a reprodukcie

(3) Životné prostredie a vzťah človeka k prírode

(4) Spiritualita.

Vo verejnej knižnici v Elbertone som našiel knihu, napísanú človekom, nazývajúcim sa R. C. Christian. Objavil som, že monument, ktorého postavenie objednal, bol postavený ako uznanie Thomasovi Paineovi a okultnej filozófii, ktorú tento vyznával. A skutočne, Georgia Guidestones sú až dodnes využívané na okultné ceremónie a mystické oslavy. Je tragédiou, že iba jediný náboženský líder v oblasti mal odvahu proti American Stonehenge vystúpiť, a tento nedávno svoj duchovný úrad presťahoval.

POSOLSTVO GEORGIA GUIDESTONES

1. Udržiavať počet ľudí pod 500,000,000 v neustálej rovnováhe s prírodou.

2. Viesť rozmnožovanie s rozumom – zlepšujúc telesnú kondíciu a diverzitu.

3. Zjednotenie ľudstva v novom živom jazyku.

4. Ovládať vášeň – vieru – tradíciu a všetko s umierneným postojom.

5. Chrániť ľudí a národy spravodlivými zákonmi a súdmi.

6. Ponechať národom internú vládu, externé spory riešiť na svetovom súde.

7. Vyhýbať sa malicherným zákonom a zbytočným úradníkom.

8. Vyvažovať osobné práva sociálnymi povinnosťami.

9. Oceňovať pravdu – krásu – lásku – hľadať harmóniu s nekonečnom.

10. Nebyť rakovinou zeme – ponechať miesto prírode – ponechať miesto prírode.

Obmedzenie populácie na 500 miliónov si bude vyžadovať vyhladenie 9/10 obyvateľov sveta. Zmienka American Stonehenge o založení svetového súdu je predzvesťou medzinárodného súdneho tribunálu a snahy o vytvorenie svetovlády. Dôraz monumentu na zachovaní prírody predvída enviromentálne hnutie 90. rokov 20. storočia, a odkaz na “hľadanie harmónie s nekonečnom” odráža súčasné snahy nahradiť judeo-kresťanské názory novou spiritualitou.

Odkaz American Stonehenge bol taktiež predzvesťou súčasného trendu Trvalo udržateľného rozvoja. Aby ste boli schopní pochopiť, čo sa týmto myslí, vždy, keď počujete frázu “trvalo udržateľný rozvoj”, nahraďte ju výrazom “socializmus”. Neskôr v tomto syllabe sa oboznámite s kompletným znením Charty Zeme, ktorá bola vytvorená pod vedením Michaila Gorbačova a Maurice Stronga. V tomto dokumente nájdete dôraz na rovnaké základné otázky: kontrola reprodukcie, vláda sveta, dôležitosť prírody a životného prostredia, nová spiritualita. Podobnosť medzi ideami vyrytými v Georgia Guidestones a tými, ktoré vyznáva Charta Zeme, odrážajú spoločný pôvod oboch.

Yoko Ono, vdova po Johnovi Lennonovi, bola citovaná s odkazom na American Stonehenge, hovoriac:

“Chcem, aby ľudia vedeli o týchto kameňoch … Smerujeme k svetu, v ktorom možno sami seba zničíme, a možno zemeguľa prestane existovať ..je príhodný čas na sebaupevnenie, poznajúc všetko to nádherné, čo sa v tejto krajine nachádza, a to symbolizujú Kamene z Georgie. ” (1)

Aký je skutočný význam American Stonehenge, a prečo je jeho tajný odkaz dôležitý? Pretože potvrdzuje fakt, že existuje tajný záujem na

(1) Dramatickom redukovaní svetovej populácie.

(2) Propagácii enviromentalizmu.

(3) Založení svetovlády.

(4) Propagácii novej duchovnosti.

Skupina, ktorá nechala Georgia Guidestones postaviť, je celkom iste jednou z mnohých podobných skupín pracujúcich na Novom Svetovom Poriadku, novom svetovom ekonomickom systéme a novej duchovnosti. V pozadí týchto skupín sa však nachádzajú temné duchovné sily. Bez pochopenia povahy týchto temných síl nie je možné pochopiť svetové udalosti.

Fakt, že väčšina Američanov o Georgia Guidestones čo o ich posolstve ľudstvu nikdy nepočula, odráža stupeň kontroly, ktorá dnes nad myslením amerického ľudu existuje. Toto posolstvo k vlastnej škode ignorujeme.

gg1

The Age of Reason (Vek rozumu) bola kniha napísaná Thomasom Painom. Jej cieľom bolo zničiť judeo-kresťanské názory, na ktorých bola naša (americká – pozn.prekl.) republika založená.

gg2

Otvor, ktorý v kameni vidíte, bol vyrytý v ústrednom kameni, aby sa cez neho dala kedykoľvek vidieť Polárka. Šlo o jednu z požiadaviek vyslovených R. C. Christianom pre vybudovanie American Stonehenge a odráža jeho posadnutosť s postavením hviezd, slnka a mesiaca. Okultisti ako čas svojich náboženských ceremónií často uctievajú súhvezdia a pohyb nebeských telies.

Zdroj: http://christianfreeman.wordpress.com/

Jedna odpoveď

  1. Pandémia nie je MEDICÍNSKY PROBLÉM, ale je to MOCENSKY PROJEKT od VLÁDNUCÉHO pána Globálu, ako prostredníctvom pandémie PREVIESŤ RESET
    ekonomického, finančného, politického systému + de-populácie v NWO…

Pridaj komentár