Ženská intuícia nám hovorí: Rasové miešanie je zlé

Ďalšia biela žena sa postavila za svojich ľudí
Frank Roman a Debbie O´Connorová pre vysielanie relácie „Frankly Speeking“, 30.mája 2006

Tragédia, ktorá sa pred nami rozvinula, je plánované zmiznutie bielej rasy cez proces rasového miešania a nahradzovania. Spolčené médiá a kúpení politici definujú akýkoľvek odpor k tejto tragédii ako „zlý rasizmus“. Podľa nich nemáme právo brániť sa pokračujúcemu vyhladzovanie našej rasy, ale dokonca nám nariaďujú vážiť si to.  

Táto situácia niekedy môže viesť k zastrašovaniu. Ale potom sa odniekiaľ objaví znamenie, že vlastne prispievame k rozporu našich ľudí. Najposlednejšie znamenie pokroku prichádza v podobe pani zo strednej Tennessee, ktorá kontaktovala nášho moderátora relácie Frankly Speeking po vysielaní z 15.apríla, nazvaného „Dievčatá a ženy: Zostaňte verné samé sebe“. Ako skvelý dodatok k tomuto dobre prijatému programu, vám predstavujem myšlienky a náhľady ďalšej rasovo uvedomelej ženy, Debbie O´Connorovej: „Dobrý deň, dámy. Volám sa Debbie O´Connorová. Som matka a babička. Bývam uprostred Tennessee a mám pre vás správu, žena k žene. Chcela by som začať tým, že som veľmi vďačná za prácu National Vanguard a za Franka Romana, ktorý mi umožnil s vami prehovoriť na tému, ktorá je pre mňa veľmi znepokojujúca a mala by byť dôležitá aj pre vás.

Po prvé, vyrastala som na juhu a naučila sa rešpektovať každého, kto na oplátku rešpektoval mňa bez ohľadu na jeho rasu. Bola som učená, že zbytočný konflikt by pre mňa alebo pre niekoho iného so zdravým rozumom nemal byť životnou cestou. Za druhé, bola som učená neprekračovať akékoľvek rasové hranice chodením alebo zapletením sa s mužmi, ktorí neboli belosi. Ako som dospela, chovala som láskyplné priľnutie k vlastnej rase, tak ako to príroda zamýšľala. Žili sme v rôznych dobách a vždy sa to obišlo bez rečí, že rasové miešanie je pre biele ženy vylúčené – a ja som predala túto životnú cestu svojim deťom.

V porovnaní s tým, čo vám hovorí vaša televízia, niektorí vaši vrstovníci a školy, vám toto znie ako „staromódne“ a „obmedzené“. Ale pokiaľ uvážite, čo robí rasové miešanie z dlhodobého hľadiska, začne to dávať väčší zmysel. Nie je dňa, aby som nevidela mladé biele dievčatá a dospelé biele ženy s rasovo miešanými deťmi; deťmi, ktoré nemajú žiadnu skutočnú rasovú identitu. Toto je, dámy, odchýlka od prírody – pretože to zabíja našu cennú európsku pokrvnú príbuznosť. Hlboko vnútri svojej materskej duše viete, že je to zlé.Skutočne chcete, aby sa vám dcéra alebo vnučka vrátila domov z nemocnice s rasovo miešaným dieťaťom, ktoré nebude nikdy prijaté svojimi vrstovníkmi oboch rás? Koniec koncov, čierny pár nemôže splodiť biele dieťa, ani biely pár nemôže splodiť čierne dieťa. Je to preto, že každá rasa je stvorená v božskom pláne, k naplneniu svojho vlastného osudu, ako je to iba tá daná rasa schopná učiniť. To je zákon prírody.

Príliš veľké množstvo v súčasnej generácii mladých belochov pácha rasovú samovraždu. Som hlboko zarmútená, keď vidím biele ženy a matky popierajúce svoje vlastné materské inštinkty pre rasové prežitie.

Zvážte toto: Hlboko vo vnútri svojej ženskej intuície, skutočne veríte tomu, že drahocenné biele dieťa, ktorým ste bola požehnaná, naozaj nie je odlišné od ne-bieleho dieťaťa? Skutočne veríte, že je dobrá vec pripustiť splynutie fyzickej a duchovnej podstaty bieleho dieťaťa v africko-mexickú treťosvetú masu?

Ako raz povedal môj priateľ Frank Roman z National Vanguard: „Čo snáď môže byť povznášajúce na birasových deťoch, strata identity a rozpad dvoch odlišných genetických fondov?“

Dámy, dokonca zatiaľ čo hovoríme, ukazujú výsledky sčítania ľudu, že 45% detí pod päť rokov je teraz z rasových  „menšín“. A nebelosi sú svojimi rodičmi učení ctiť svoju rasu – zatiaľ čo belosi ani nie. Pokiaľ sa teraz niečo nestane, budúcnosť bielych detí je v hroznom nebezpečenstve.

Učíte svoje deti – svojimi slovami, svojimi činmi alebo svojím mlčaním – že sú biela identita a biele dedičstvo nepodstatné? Všetkým ženám, ktoré ma môžu počuť, pamätajte: Je tu veľká zodpovednosť, ktorá súvisí so životom bielej matky. Nemá to nič spoločného s „nenávisťou“. Všetko to má dočinenia so starostlivosťou o vaše dieťa, s pomocou svojmu dieťaťu dosiahnuť jeho alebo ich skutočný osud, a s pokračovaním našej identity v budúcnosti, ktorá bude s vami a vašim dieťaťom ovela lepšia.“

Svet je skutočne omnoho lepším miestom s ľuďmi ako je Debbie O´Connorová. A naša rasa je požehnaná, keď sa zastáva samej podstaty etiky a cti, ktoré sú vlastné nášmu ľudu.

Pokiaľ by viacej bielych rodičov viedlo svoje deti po vzostupnej ceste, učiac ich, že rasová sebazáchova je najvyššia hodnota všetkých vecí, samotným vrcholom etiky – potom, a iba vtedy, budú mať naši ľudia budúcnosť: nestanú sa iba prežívajúcimi, ale prosperujúcimi ako skutoční dediči svojho vlastného osudu 

36 komentárov

  1. Je mi tě líto a je mi líto tvých dětí. Netolerantní lidé jako jsi ty by neměli vychovávat vůbec žádné potomky.

  2. jasné…necháme ich na adopciu homosexuálnym párom, čo Ty na to?

  3. freeman .. potlesk …. Tereza, a to ako ich mame dat do decakov??? Preco by som bola netolerantna, ja tolerujem vsetko co je nomalne, tolerujem dokonca aj negra v jeho Afrike a cinana v jeho Azii, netolerujem akurat ked sa hrabu k nam… miesaju sa rasy, cim sa poskodzuje geneticky potencial…a tak dalej …. tolerujem homosexualov, ktory si natrhaju svoje prdele doma….ale netolerujem ked tym ako kolvek otravuju mysle ludi, lebo je to nechutne a proti prirode, proti Bohu.. aj ked v neho neverim….
    Ale kde je tolerancia tvoja voci mne???? A kde je tolerancia dalsich podobnych ludi ako ty voci dalsim podobnym ludom ako ja?????

  4. Ty vole, tak toto je choré…takéto niečo ešte existuje? Mať takýto názor v dnešnej dobe???

  5. sas: praveze v dnesnej dobe je tato tema a tieto nazory stale aktualnejsie a aktualnejsie

  6. v podstate suhlasim s clankom(mam mensie vyhrady ale to je jedno)….ja osobne deti nechcem ale kebyze nahodou raz nejake mam urcite nie s niekym kto nie je biely…je pravda ze ked sa budeme miesat ako zvierata zanikne to vynimocne…a mali by sme byt hrdi na to ze sme biely…len dnes je moderne byt “multikulturalny” a vyznavat ine pochybne teorie…jednoducho smutne

  7. Je mi tě líto a je mi líto tvých dětí. Netolerantní lidé jako jsi ty by neměli vychovávat vůbec žádné potomky.

    jasné…necháme ich na adopciu homosexuálnym párom

    Ty vole, tak toto je choré…takéto niečo ešte existuje? Mať takýto názor v dnešnej dobe???

    ja osobne deti nechcem ale kebyze nahodou raz nejake mam urcite nie s niekym kto nie je biely

    je pravda ze ked sa budeme miesat ako zvierata

    dnes je moderne byt “multikulturalny”

    Ženská intuícia nám hovorí: Rasové miešanie je zlé
    – jednoducho smutne

    Zvážte toto: Hlboko vo vnútri svojej ženskej intuície, skutočne veríte tomu, že drahocenné biele dieťa, ktorým ste bola požehnaná, naozaj nie je odlišné od ne-bieleho dieťaťa?
    – Neverím a tomu neverí možno nikto.
    Hlboko vo vnútri svojej ženskej intuície, skutočne veríte tomu, že Vaše dieťa, ktorým ste bola požehnaná, naozaj nie je odlišné od iného dieťaťa?
    – 8) Samozrejme že neverím a neverím ani vlastným ušiam, čo sa pýtate. Každý vie, že jeho dieťa je absolútne výnimočné, preňho to najcenejšie, jedna jedinná pri všetkych ,,nedokonalostiach,, krásna neopakovateľná bytosť odlišná od úplne všetkých iných detí.
    A neodpisujte, že je to vytrhnuté, alebo že o tom ten článok predsa nie je.
    Hlboko vo vnútri…. a ostáva tak neuveriteľne plytko či skôr na povrchu.

    ,,rasová sebazáchova je najvyššia hodnota všetkých vecí, samotným vrcholom etiky,,

  8. čistá krv….presne tak

    Krv je dar. Dar od našich matiek a otcov, tekutina ktorá keď v žilách neprúdi, telo nežije a duša šľachtená našimi predkami je rozfúkaná a nikto sa za ňou neobzrie. Alebo krv prúdi, biologicky plní správne svoje funkcie, ale jej pôvodná sila a jedinečnosť bola zlomená. Je jednoducho vrchol neúcty a sebeckosti podeliť sa o svoju krv s inou rasou. Nie preto že by tá „iná“ rasa znamenala menej alebo viac (čo je menej pravdepodobné), ale jednoducho preto že by som zlomil to čo bolo mojimi prarodičmi a ich prarodičmi tradované. Rodič, od slova rod. Rod – súhrn potomkov jedných prarodičov, rovnakého pôvodu. Tak ako sa vlk nepári s ovcou, tak …… Nikdy by som si to neodpustil a nechcel niesť zodpovednosť za zastavenie rozvoja rodu, za zastavenie mojej existencie, za rozdupanie kilometrov riadkov rodkomneňu na ktorom, takmer konci, som ja. Mojou povinnosťou je rod posúvať ďalej, napomáhať mu k zdokonaľovaniu, k väčšej sile a inteligencii. Iba takýto rod môže stále napredovať a upevňovať svoju nekonečnú existenciu a nesmrteľnosť.
    Vďaka, prejav úcty a poklona predkom schovaná v posunutí odkazu, výsledkom ktorého sú jednorodoví potomkovia. Mala by to byť povinnosť každého z nás. Iba to je cesta k silným a neohrozitelným jedincom, čo je však v rozpore z dnešnou skazenou dobou multikulturalizmu. Doba celosvetovo vládnucej …ovskej ruky ktorá si ľudí účelovo rozdrobuje na slabších, ohrozitelnejších a manipulovateľnejších. Iba to im napomáha mať davy pod kontrolou. Žiaľ aj toto je jeden z výsledkov.
    Čistý rod – čistá krv je najsilnejším liekom na odolávanie náporov tejto doby. Inteligencia, zdatnosť a sila.
    Ak si toto nezačnú ľudia uvedomovať, zem sa stane miestom kde nebude mať nikto nikde svoje miesto a každému bude chýbať pôvod. Alebo budú mať všetci miesto všade a pojem pôvod a rod nebude nikto poznať. Svet bastardov. Život psa bastarda, ktorý behá kade chce, žere z misiek cudzích, ničí cudzie majetky a smrdí a obvykle je jeho mŕtvola voľne hnijúca na okraji cesty.

  9. sláva rodu – sláva slovanom

  10. Tvojim rodom je rod slovanov alebo rod slovenov?
    Základom je krv a zmiešanosť (bastardov ako píšeš) určuješ podľa oka?
    Nechcem rýpať – skutočne si myslíš, že vrchol neúcty a sebeckosti je podeliť sa… mne pripadajú sebeckosť a delenie sa ako protiklady.
    K bastardom – keď už ich spomínaš, iste vieš, že práve zmiešaním sa či už pozvoľna alebo rýchlejšie vracajú k ustálenej forme a je takmer nemožné ak nie nemožné vytvoriť
    miešaním horšiu kombináciu toho čo si tak pekne nazval ,,Inteligencia, zdatnosť a sila,,

  11. Ahoj antifa, radsej keby si miesto mudrovania napisal ze mam pravdu.

    Zachadzas do vcasneho stredoveku, ale ako cela historia a okolonej sa tociace vedy, su len take domnienky, cize neohrnaj sa tu znalostami. Ty a ja sme stale tak isto sprosti ako ten, co si tu knizku ktoru sme precitali, napisal. Pretoze si ju mohol kludne vymysliet. Nic nieje podlozene 100 percentnymi faktami, ani to ze Sloveni bolo stare meno terajsich SLovincov a Slovakov. Cize Slovania je premna krajsie , realnejsie, obsirnejsie a opresvedcivejsie, kedze korene mojho rodu siahaju aj na moravu čechy atd.
    Trikrat nadych, trikrat vydych.
    Mgr z hocijakej fylozofickej vš neni titul, uvedom si to. Je to 5 korunova zalezitost.

    Vrchol neucty a sebeckosti….
    Tahas za slovicka jak tatko co ma chce vychovavt…. ta sebeckost sa tam moc nehodila, ale ano ajtak si myslim ze minimalne ku mojej manzelke by to bolo sebecke, keby som splodil “zebru”.
    Stymi bastardami to nehaj tak, nemas pravdu ani trocha, zasa len plytky akoze fakt… na to beru tie deti co sem pisu…pokracuj, nastuduj si molekularnu biologiu.

    buď dobrý

  12. Poselství D. O´Connor? Aha, takže tu máme nějakou novou “matku pluku”, která bílým ženám doporučuje jak se chovat a koho si vybrat za partnera?
    Když zauvažuji ad absurdum, tak bro bílé děvče je distingovaný japonský inženýr nebo intekigentní a hygieny dbající portorikánec s prosperující firmou ee, ale zato bílý lempl se sotva dokončenou zš, to je terno.

    Já osobně nevím jestli bych si plánovaně vybíral “nebílou”, zatím všechny mé zkušenosti v tomto směru jsou s vlastním etnikem. Ale co třeba city, jistě, je to jen chemie a taková D.O. by to svým dětem jistě z hlavy vymlátila, ale snad má každý právo výběru. Nebo je bílá žena nesvéprávná a musí čekat na rady od nějaké pseudoeugeničky?

  13. Autor: je vidieť, že materializmus (prosperující firma a podobně) je zrejme viac než idealizmus a úcta k vlastným koreňom. Každému podľa chuti. Pre mňa za mňa, nech sa každý mieša trebárs s ufónmi. Len nech mi nikto nevykladá, že snaha o zachovanie rodu a rasy je zlá…

  14. Bambus: sorry, mgr. či iný VŠ titul je presne to – VŠ titul. niekto si ho rovno kúpi, niekto “študuje” za úplatky, niekto drie a pretĺka sa. Tvrdením, že je to 5korunová záležitosť, si momentálne urazil všetkých poctivých študentov. Tak opatrne.

  15. Jistě, z Tebe “bílý” idealizmus přímo tryská. Možná by ses podivil, co po nájezdech asijských i jiných hord ve středověku, koluje ve Tvých žilách… 🙂

  16. A abys nemusel mávat materializmem, dávám do rovnítka “žlutýho” a “přičmoudlýho” oba poctivé a inteligentní a naproti lempla a křiváka bílého jak sníh. Rozumíme si? Myslím ale, že nejlepší bude nechat na každém, co si vybere…

  17. Autor: tu je jasná voľba – ani jedného. Rozumíme si?

  18. To je Tvá volba, jsi žena? 🙂

  19. vôbec nejde o to, či som žena – lebo nie som 🙂 len tak mimochodom. Ale tak to kľudne daj do roviny výberu muža. Vyjde to na rovnako.

  20. Hm, já myslím, že je to hlavně otázka svobodného výběru jednotlivce. Jakékoli “doporučování” v tomto ohledu(vlastně i jiných) zavání ideologiemi, z kterých většina lidstva už “vyrostla”. Neboj, pár Vás ještě přežívá 🙂

  21. pocul som neviem co je na tym pravdy videl som dokumentaciu ze modrooki su druh mutacie v ociach povecte mi nato nazor

  22. pytam sa …..je pravda, ze taketo nieco sa v mediach vyskytlo a to, ze modre oci nie su prirodzene a nikdy neboli. Odzneli tam “fakty”, ze ked maju obaja rodicia hnede oci potomok modre nebude mat uricte, co je dost jasne kedze to tak plati v zakonoch DNA a matka priroda je matka priroda. Ale ci je to mutacia?! Tazko povedat, lebo aj tam naznacili ze su to len dohady. Ked si zoberes fakt ze niektore deti sa rodia s modrymi ocami a do 1.roka sa im zafarbia na hnedo…to nema s mutaciou nic spolocne…

  23. Súhlasím z tvojim článkom. Ak už niekto porodil také dieťa, mal užavovať do predu, čo to môže mať za následok. je to proti prírode, nech je každá rasa hrdá na tú svoju, nech tu nieje miešanie krvy. Nemám nič proti príslušníkom iních rás, ak si žijú vo svojej rodnej zemy. Nech si sem idú vyštudovať, pracovať, ale akonáhle prekročia prach našej vlasti z cielom zostať tu bývať, stávajú sa nepriatelom nielen národného socializmu, ale aj nepriatelom prírody.

    Každá rasa má svoje čaro, ale pri zmiešaní rasy ho už nemá, je to len zmiešanina, dieťa nemá identitu svojej rasi, môže sa nazývať miešancom.

  24. Súhlasím z tvojim článkom. Ak už niekto porodil také dieťa, mal užavovať do predu, čo to môže mať za následok. je to proti prírode, nech je každá rasa hrdá na tú svoju, nech tu nieje miešanie krvy. Nemám nič proti príslušníkom iních rás, ak si žijú vo svojej rodnej zemy. Nech si sem idú vyštudovať, pracovať, ale akonáhle prekročia prach našej vlasti z cielom zostať tu bývať, stávajú sa nepriatelom nielen národného socializmu, ale aj nepriatelom prírody.

    Každá rasa má svoje čaro, ale pri zmiešaní rasy ho už nemá, je to len zmiešanina, dieťa nemá identitu svojej rasi, môže sa nazývať miešancom

  25. Ostalo je viac ako smiešny. Cistá rasa má ostať čistou. Len to zgumovaný sionistickou ideológiu pre vrodenú demenciu nepochopi…

  26. no tu sa mácha s pojmami jedna radosť
    ťažko sa potom na niečom dohodnete
    práve tak ako tu vyplakúvate, že nikto nerozumie pojmom fašizmus a nacizmus, tak robíte s pojmami presne to isté
    asi už viete, že jedného z nás odstavila vaša druhá starna
    tak ja tu len zaskujem
    tak pre istotu – socializmus je materialistická filozofia
    – rozoberanie čistej rasy je čistá matéria
    – súvisí to predsa s prirodnymi alebo prirodzenými zákonmi
    – ak hovoríme o prirodzenosti, dedičnosti, genetike……..blabla, tak sa bavíme v čisto materialistickej rovine

    majte svoje názory, tie vám nikto nevezme
    nikto z vás nebol napadnutý pre názory
    žiaľ vytvorili ste situáciu s akýmisi ,,medzistupňami,,
    teda posunutými zo základných polôh čiernobieleho vnímania
    čo je podla mna u vas dobre a u vasich odporcov zle a potom
    uz mozno niekto bol napadnuty len za nazor
    vy zas budete tvrdit, ze tu situaciu sme vytvorili my
    toto je neriesitelne
    nevieme spolu diskutovat, no u nohých v prvom rade nevieme preto, lebo nepoznaju hodnotu slov

  27. aťa

    Presne tak. Pletú sa detvákom pojmy a dojmy,ale výsledný efekt je tolerovateľný…

    Až na českých poniektorých polobratov čo cigánske ethnikum berú ako kultúrnu vložku. 😛

  28. aťa: nik nikoho neodstavil .. ziaden ban sa nikomu nedal ….

  29. Valkyra zas ked uz zachadzame do genetiky treba predpokladat aj to ake vlohy ma rodic. Uvediem priklad- ja osobne som modrooka, moja matka tiez, ale otec je hnedooky. Teda otec musi mat v predchadzajucich generaciach modrookeho predka, takze povedat proste modra+hneda=hneda sa neda. Holt, Mendele bol genius 🙂 nehodi sa to sice k clanku len mi napadlo ze by som to mohla vytiahnut von.

    Inak clanok je dobry. suhlasim s argumentmi a mam pocit, ako by mi Bambus hovoril z duse.

    M.

  30. Z genetickej stránky rasové miešanie nieje zlé. Človek krížený je odolnejší voči podmienkam prírody a samozrejme aj voči rôznym chorobám – To len aby vedel ten expert ktorý tvrdí opak. Nech si naštuduje genetiku. Ale určite to nestojí za to aby Slovensko bolo na úrovni multikultúri.

    Ja vám sem dám jednu feťácku web stránku. Hodinu som ju čítal a 2 hodiny smial:
    http://www.rasizmus.sk/mudrosti.htm
    Typickí prefetovaní anarchysti. Podľa nich sú cigáni inteligentní “ľudia” a biely iba spodina.

    Ja vám sem skopírujem jeden článok ktorý poukazuje na nespravodlivosť voči bielym ľudom:

    “O mravcovi a kobylke

    Rozprávka o mravcovi a kobylke má dve verzie, jednu klasickú a jednu modernú zasadenú do aktuálnych reálií, vychádzajúcu z poznania každonenného života NS Info Slovensko prináša obe…

    Klasická verzia:

    Mravec celé leto v úmornom teple ťažko pracuje. Stavia si svoj dom a zváža zásoby na zimu. Kobylka si myslí, že je blázon. Smeje sa, tancuje si a hrá sa celé leto. Príde však zima a mravec je pekne v teple a dobre nakŕmeny. Kobylka nemá kde bývať a nemá čo jesť a tak zmrzne niekde vonku na mraze.

    …takto by to teda malo byť. Avšak zasadené do súčasnej situácie je moderná verzia oveľa aktuálnejšia. Čo Vám to mimochodom pripomína?

    Moderná verzia:

    Mravec celé leto v úmornom teple ťažko pracuje. Stavia si svoj dom a zváža zásoby na zimu. Kobylka si myslí, že je blázon. Smeje sa, tancuje si a hrá sa celé leto. Príde však zima a kobylka trasúca sa od zimy zvolá tlačovú konferenciu, kde sa dožaduje odpovede na otázku, ako je to možné, že mravci si môžu hovieť v teple a mať dostatok jedla, zatiaľ čo iní zomierajú hladom a mrznú. V Markíze, TA3 a v TV JOJ sa objavia zábery polozmrznutej kobylky a potom nasledujú zábery, ktoré ukazujú mravca vo svojom pohodlnom obydlí a so stolom prehýbajúcom sa pod jedlom.

    Európska únia žasne nad týmto hrozným rozdielom. Ako sa to mohlo stať, že v takej bohatej krajine sa nájdu kobylky trpiace takým nedostatkom?!

    Žaba z OSN Krištof Kolumbus vystúpi v médiách s kobylkou a všetci plačú pri spievaní piesne “Nie je ľahké byť zelený”.

    Organizácia “Ľudia za kobylky” usporiada demonštráciu pred mravcovým domom, kde televízne stanice natáčajú skupinu spievajúcu pieseň “My prežijeme”. Ľudia za kobylky potom zorganizujú petíciu na podporu kobylky.

    Minister financií Ivan Mikuláš v televíznom interview verejnosti vysvetľuje, že mravec zbohatol na úkor úbohej kobylky a požaduje okamžité zvýšenie daní pre mravce – aby v zmysle spravodlivosti platili “svoj spravodlivý podiel”.

    Konečne na nátlak rôznych občianskych združení a na nátlak podpredsedu pre menšiny Paľa Palčáka vláda a aj parlament schváli “Ekonomicky Rovnoprávny a Protimravenčí zákon” so spätnou platnosťou k začiatku leta. Mravec je pokutovaný pre nesplnenie teraz už zákonnej povinnosti najatia si proporčného množstva zeleného hmyzu a keďže nemal prostriedky na zaplatenie dodatočne a spätne vyrubených daní, jeho dom bol skonfiškovaný vládou.

    Bývalý kandidát na post ombudsmana Hrúba La získa možnosť, aby jeho advokátska firma mohla zastupovať kobylku proti mravcovi v súdnom spore o hanobenie a prípad je prejednávaný pred senátom sudcov, ktorí boli na odporúčania a nátlak Lászla Ďurikoviča vybraní zo zoznamu zverejnenom na internetovej stránke MravecInfo, kde boli označení ako nepriatelia mravcov. Mravec prehrá súd.

    Príbeh končí tým, že vidíme kobylku dojedajúcu posledné zvyšky mravcovho jedla vo vládou pridelenom dome, ktorý je akoby náhodou vlastne mravcov pôvodný dom. Dom je už značne schátralý, pretože kobylka ho neudržiava. Mravec zmizol niekde v snehu. Kobylka je neskôr nájdená mŕtva v súvislosti s drogovým incidentom. Dom, momentálne opustený, sa stáva domovom gangu pavúkov, ktorí terorizujú kedysi tak pekné a pokojné susedstvo. ”

    Zdroj: http://www.nsinfo.org

  31. Je to strasne, toto citat je mi z toho zle, ako moze len niekto takto uvazovat. Podla mojej domniekny Pan Boh by urcite toto nerad pocul, Ty ked by si sa dostala k moci, to by asi bola ako za H….a hrozne, cudujem sa, ze moze existovat este clovek takto rasisticky motivovany, ze biela rasa je najlepsia. A co laska? kde je v tychto slovach laska, co ak by niektore z tvojich deti lubilo partnera inej rasy, to by si mu jednoducho zatrhla a pokazia zivot? hlavne ze bude zachovana biela rasa.

  32. jajka: ja si myslim, ze ked dieta spravne vychovas, tak sa nemoze stat, ze bude svoj narod degenerovat miesanim s inou rasou …. a to nemyslim, ze len bielu plati to vzajomne ….. aj ked zase na druhej strane uvediem priklad cernoch beloch …. nevravim, ze sa aj medzi nimi nenajdu lekary a iny odbornici, ale ked sa pozries, tak zvacsa su to mulati …. nevravim ze vsetci ale vacsina ano …. tak akozase napriklad uspesny atleti su cisto cierny ….. neviem sa vykoktat :-)) ale myslim ze sa chapeme …. teda bojim sa ze ty nepochopis lebo myslim, podla tvojho prispevku, ze ty mas skatulku a koniec

  33. Na toto nemám slov. Každí tu píše o koreňoch a krvi. A taká otázka : Poznáte svoje korene ?? ste si naprosto istí že vaša pra pra pra pra pra babička bola biela ?? .. Toto sú strašné hlúposti. Nechápem to, svet sa nám otvoril. Evolúcia ide dopredu, za celé tisícročia sme sa menili a neviem sami povedať kto sú naši predkovia. Keby to bolo proti Bohu, mohli by sme sa vôbec takto rozmnožovať a miešať ?? Keby nehcel aby sme to robili tak by to asi nebolo možné nie ?? Rozmýšľate vôbec ??

  34. Sandra: tieto “keby boh chcel a nechcel” 😀 to sú také hovadiny, zamyslela si sa niekedy nad tým? lebo mi to naznačuje napríklad teóriu, že teda boh je za vojny, boh je za narodenie postihnutých a umieranie nevinných….lebo keby nechcel, nebolo by to možné……

    svoje korene poznám iba do istých medzí…..avšak tento článok je na zamyslenie sa dnešného žijúceho človeka…to akých si mala predkov ty neovplyvníš….. (samozrejme sa nechcem baviť o šialených vedeckých vynálezoch ako stroj času)…..ale môžeš ovplyvniť to, akých predkov budú mať tvoji potomkovia….a tam bola tá časť na zamyslenie sa…..sú ľudia, ktorí tento názor zdieľajú a sú aj tí, ktorí ho nezdieľajú a nikdy nebudeme mať všetci názor rovnaký, lebo po svete pobehuje X debilov, ktorí sa množia rýchlejšie a rýchlejšie 😀

  35. V strednej Európe sa od dávnych čias miešala krv rôznych etník aj rás . To je dôvod toho , že sme takí pekní 🙂 a rozmanití . Tam , kde k miešaniu nedochádzalo , sa ľudia podobajú , ako vajce vajcu ( niektoré oblasti Ázie a pod .) , alebo degenerujú . Miešanie rás a etník je prospešné z hľadiska prílevu novej krvi , ako prevencia degenerácie . Odvolávanie sa na fyzický pôvod je materialistická teória , proti ktorej vystúpil aj Ježiš Kristus , keď povedal Židom hrdým na to , že sú potomstvom Abraháma , že Boh si spraví Abrahámových synov , aj z kameňov pri ceste . Každý človek je neopakovateľná bytosť . Akýkoľvek náznak umelej plemenitby človeka je urážkou ľudskej dôstojnosti . Ja som hrdý na svoj Rod , lebo Rod sú všetci moji predkovia , bez ohľadu na rasu a farbu . A môj Rod bude pokračovať , ako chce BOH a nie nejaký šľachtitel plemena ” Biela rasa ” … Každá farba môže splynúť s mojím rodostromom a prijať dedičstvo predkov …

  36. Asijské buňky Evropana nevyléčí, zjistili Češi. A cituje je celý svět: http://zpravy.idnes.cz/asijske-bunky-evropana-nevyleci-zjistili-cesi-a-cituje-je-cely-svet-1p5-/zahranicni.asp?c=A100207_174106_vedatech_jan

    Váźení vyznavači multi-kulti, nezostáva vám nič iné, iba obviniť embryonálne kmeňové bunky z rasizmu. 😀

Pridaj komentár